Fitter in 3 maanden pakket

Wil jij graag in de lente en zomermaanden sterker en fitter zijn, effectief afvallen en/of gezondheid verbeteren? En ben je opzoek naar begeleiding over hoe je dit aan moet pakken? Dan ons in 3 maanden Fitter programma echt iets voor jou!

Het programma bestaat uit 3 body scan metingen, 3 evaluatie coaching gesprekken, een uitgebreid voedingsadvies en 3 maanden onbeperkt meedoen met onze BootcampXT trainingen! Met de Body scan metingen meten we je begin situatie, progressie na 6 weken en het eindresultaat na 12 weken.

Het voedingsconsulent advies bestaat uit een berekening van je persoonlijke calorie behoefte per dag en een bijbehorend advies op maat betreffende je optimale verhouding tussen koolhydraten, vetten en eiwit inname per dag.

Fitter en vitaler worden, afvallen en elke dag meer energie begint met de juiste voeding, supplementen en nachtrust. Maar voldoende en op de juiste manier bewegen hoort daar natuurlijk ook bij!

Daarom is het '' in 3 maanden Fitter pakket '' inclusief 3 maanden onbeperkt meedoen met onze Bootcamp trainingen. zowel de BootcampXT Power training, Hiit it en de Get Strong trainingen. Daarnaast ontvang je ook elke dag een Home training per email die je thuis of buiten kan doen.

Hoe krijgen we het beste resultaat in 3 maanden? Wij bieden je een advies om je voeding en levensstijl te verbeteren plus de mogelijkheid om met onze bootcamp trainingen mee te doen. Samen met jouw toewijding werken we dan naar het best mogelijke resultaat.

We hebben maar 11 plekken voor dit pakket! Tijdelijk van €399 voor  €349,00.  (geldig tot 31 mei 2022)
Meld je aan via onderstaand formulier en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.