BootcampXT - Vacatures

Wij zoeken nieuwe bootcamp trainers om ons team te versterken en het lessen/service aanbod uit te breiden. We willen natuurlijk blijven doorgroeien en onze klanten nog meer keuze kunnen geven.

Om de BootcampXT lessen te gaan aanbieden op verschillende (nieuwe) tijden en locaties in o.a. Amersfoort, Soest, Huizen, Blaricum, Bussum, Hilversum, Driebergen en regio Utrecht zijn wij op zoek naar trainers (m/v). 

We zijn op dit moment opzoek naar een BootcampXT Junior trainer. (kids van 7 t/m 12 jaar) en een BootcampXT Power trainer.

Kun jij groepen aansporen, deelnemers net dat stapje extra laten doen en leuke functionele lessen in elkaar zetten? en heb je daarnaast ook een goed zakelijk inzicht? BootcampXT staat voor een lifestyle (change). Alles onder één dak om de beste versie van jezelf te worden, is dat ook jouw passie en heb jij het in je om dit op andere over te brengen?

Ben je in het bezit van minimaal een Fitness A diploma, ben je geschoold door Defensie en heb je minimaal 1 jaar ervaring in het opstellen en geven van groepslessen? Stuur dan jouw sollicitatie + motivatie door naar ons!