BootcampXT FIT-Test

Hoe fit ben jij? Wat voor positief effect hebben je wekelijkse sport momenten op je fitheid of wat voor wekelijkse training heb je nodig? Met de BootcampXT FIT-Test kunnen we jouw fitheid en/of voortgang meten.

Sport je voor een bepaald doel of wil je gewoon je algehele fitheid verbeteren?
Plan dan samen met één van onze trainers de Fit Tests in.

Door regelmatig een Fit Test te doen, meet je je voortgang en kunnen we eventueel je trainingsschema aanpassen. 

We hebben de conditie proef vernieuwd en uitgebreid! Voor de meer ervaren sporters is er nu de BootcampXT Advanced Conditie proef (BACP) en voor startende sporters de BootcampXT Basic Conditie Proef (BBCP)

De BootcampXT Basic Conditie Proef is zeer geschikt om je basis/start fitheid en conditie vast te stellen wanneer je (gaat) starten met een sportplan om je fitheid en conditie te verbeteren. Na een bepaalde periode van bijvoorbeeld een maand of 3 maanden kun je dan dezelfde test herhalen om het effect van je inspanningen te meten.

De BootcampXT Advanced Conditie Proef is een proef speciaal opgesteld voor meer gevorderde sporters die graag willen weten wat de healty lifestyle en alle trainingen hebben opgeleverd. De BootcampXT Advanced Conditieproef is vergelijkbaar met de test die wordt gedaan wanneer iemand wil beginnen aan een opleiding bij Defensie of politie. Een serieuze proef dus!

De BootcampXT Fit testen zijn een fitheid en conditie test, ontwikkeld in samenwerking met o.a fysiotherapeuten en sportinstructeurs. Bestel jouw conditie proef nu voor € 29,50.

FIT-Test Aanvragen Vragen over de Fit test.  Vul onderstaand formulier in. Je aanvraag is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast.