Online Personal Trainer | Coach - BootcampXT

Wil jij graag spiermassa opbouwen / sterker worden / effectief afvallen / Fitter worden, maar wil je graag meer advies en begeleiding over hoe je dit aan moet pakken? Wij helpen je graag bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen op het gebied van gezondheid, supplementen, voeding en training.

BootcampXT Online Personal training en coaching is geschikt voor iedereen, ongeacht op welk niveau je op dit moment actief bent. Zowel de beginnende als de ervaren sporter kan bij ons terecht voor persoonlijk advies op maat. Het voordeel van online personal training is dat het laagdrempelig en betaalbaar is. Zelfstandig trainen in je eigen vertrouwde omgeving thuis of op je sportschool op de momenten dat het jou uitkomt!


Wat krijg je er allemaal bij?

• 7 dagen per week vraag & antwoord via whatsapp / mail
• Maandelijks een nieuw beweeg- en trainingsplan special voor jou
• Maandelijkse persoonlijke evaluatie van je voortgang, feedback e-mail en aanpassing plannen.
• Een optimaal voedingsplan afgestemd op jouw doelstelling.
• Elke maand ontvang je de Fit & health Wist u dat nieuwsbrief 

Voedingsadvies op maat

Voeding en het ritme van je dagelijks leven bepaald tot wel 70% van het resultaat. Een persoonlijk voedingsadvies is daarom een belangrijk onderdeel van dit pakket. Dit advies wordt helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie. We houden rekening met jouw doelen, trainingsinterval, huidige eetpatroon, lichaamssamenstelling en mogelijkheden. We stellen je dagelijkse calorie behoefte vast welke je via een zeer gebruiksvriendelijke app eenvoudig kunt bijhouden.

 

Trainingsschema op maat

Een goede workout afgestemd op jou lichaam en doelen is uiteraard essentieel om je doelen te halen . Onze trainingsschema's op maat worden helemaal afgestemd op jouw doelen, niveau,  sportsituatie en lichamelijke mogelijkheden. Om de vooruitgang te prikkelen ontvang je elke maand een nieuw schema en/of aanpassingen op je oefeningen.

 

Motivatie coaching

Je wilt natuurlijk graag weten of goed bezig bent, geen top dag en zoekt een goed alternatief voor de training die je eigenlijk in de planning had? Balans advies nodig in wat je op het menu hebt staan die dag? en kan je daar wel even een steuntje in de rug bij gebruiken? Daar helpen we je uiteraard ook graag bij.

Whatsapp / email ondersteuning

Een dringende vraag? sta je in de supermarkt en even wat advies nodig tijdens je training? Twijfels of extra motivatie nodig? We zijn 7 dagen per week te bereiken voor een snel antwoord op je vragen omtrent je schema, voeding, boodschappen...

Elke maand ontvang je de handige Fit & health Wist u dat nieuwsbrief

Iedere maand ontvang je bij het Voeding & Fit abonnement een nieuwsbrief met opmerkelijke weetjes, handige tips en tools, reacties op artikelen welke in de wereld van sport, voeding en gezondheid opduiken.


 

Meer informatie over ons online personal trainer|coach abonnement? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op. Dit is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast.