BootcampXT

Het BootcampXT lesprogramma is ontwikkelt door Keisports. Wij zijn gespecialiseerd in outdoor sports, personal training van recreatieve tot professionele sporters, Medische fitness begeleiding, lifestyle coaching en voedingsadvies.
BootcampXT staat voor mixt training bootcamp. Dit is een vorm van trainen, welke het beste van verschillende sporten met elkaar combineert. Onze Bootcamp trainingen zijn zeer divers, compleet en voor elk niveau. Verschillende cardio, kracht- en behendigheidstrainingen komen hierin terug.


Mixt training is nooit saai en staat voor iedere week weer een nieuwe uitdaging! Omdat je je concentreert op veel verschillende vormen van sport, voorkom je dat je je eenzijdig ontwikkelt. Onze bootcamps zijn voor iedereen, ongeacht je fitheid of je leeftijd!

Door de jarenlange militaire achtergrond, diverse opleidingen in op het gebied van Fitness, functionele en mental training, Bootcamp, voeding en revalidatie hebben wij enorm veel kennis en ervaring opgedaan om voor vrijwel elk level en trainingswens een aantrekkelijk programma aan te bieden .

BootcampXT is Bootcamp training zoals Bootcamp bedoeld is. Functionele oefeningen met een afwisselende intensiteit. Gericht op toename spierkracht, uithoudingsvermogen, stabiliteit, calorieën verbranden en verhogen van je energie level.
BootcampXT gaat verder dan alleen een sportles, BootcampXT staat voor alles onder één dak om de beste versie van jezelf te worden.

De vaste bootcamp lessen bestaan uit o.a. Hiit bodyweight oefeningen afgewisseld met kettlebell, boks, battle rope, hardloop training en meer! elke training weer een nieuwe uitdaging!
 
Ben je een liefhebber van buiten sporten en zoek je een zoek je een goede en leuke manier om fit te worden? Vind je het geen probleem om af en toe door het zand te tijgeren, je handen vies te maken en doe je ook niet moeilijk als het een keer wat minder mooi weer is? Dan is onze Bootcamp misschien wel iets voor jou!