Voeding en Fit - BOOTCAMPXT

Wil jij graag spiermassa opbouwen, sterker worden, effectief afvallen en/of gezondheid verbeteren? En ben je opzoek naar advies en begeleiding over hoe je dit aan moet pakken? Dan is ons Voeding en Fit online coaching programma echt iets voor jou! Voor elk doel kunnen wij een volledig advies op maat maken!

Voeding en Fit mogelijkheden?

• Personal Body Scan - Macro Nutriënten en Calorie ADH advies.
• Een optimaal voedingsplan afgestemd op jouw doelstellingen
• Maandelijks een beweeg- en trainingsplan
• Evaluatie van je voortgang, feedback e-mail en aanpassing plannen.
• 7 dagen per week vraag & antwoord via whatsapp / mailPersonal Body Scan

Persoonlijke advies voor beweging, voeding en ontspanning. Met de Voeding & Fit Body/lifestyle scan krijg je een goed beeld van je gezondheid en energie. Je krijgt advies om op een efficiënte manier je gezondheid en leefstijl optimaliseren. Onze coaches nemen de resultaten door en geven je in combinatie met je antwoorden op de Voeding & Fit vragenlijst een advies leefstijlplan gericht op jouw wensen en doelen. (Ook los te bestellen in onze shop)

Wat zit er in het Voeding en Fit abonnement?

Whatsapp / email ondersteuning

Een dringende vraag? sta je in de supermarkt en even wat advies nodig? Twijfels of extra motivatie nodig? Kies je voor het Voeding en Fit abonnement, dan zijn we 7 dagen per week te bereiken voor een snel antwoord op je vragen omtrent je schema, training, voeding, boodschappen...

Maandelijks een nieuw beweeg- en trainingsplan voor jou

Elke maand ontvang je een trainingsadvies passen bij je doelen, dagelijks leven, vrije tijd, werk etc… Deze schema's kunnen zowel thuis als in een sportschool toegepast worden.
Maandelijkse persoonlijke evaluatie van je voortgang, feedback e-mail en aanpassing plannen.
Elke maand nemen we je ervaringen, voortgang en vragen door betreffende je voeding en beweging en passen we de adviezen indien nodig aan.

Een optimaal voedingsplan afgestemd op jouw doelstelling

Kies je voor het voeding en Fit abonnement? dan ontvang jij elke maand ontvang je een voeding en/of supplementen advies, aangepast aan jouw doelen. Geen moeilijke dure zware diëten maar een overzichtelijk advies met do’s, don’ts en handige tips. Voor een langdurig en stabiel resultaat.


Met Voeding en Fit van BootcampXT zet jij een verandering in gang!


Voeding & Fit intake formulier

Advies over jouw workouts en je voeding, hoe werkt het? Het ontvangen van ons advies begint bij het invullen van het intakeformulier.

Om een leuk en effectief voeding- en/of trainingsadvies voor je te maken, is het van belang dat we een goed beeld van je hebben. O.a. op basis van je antwoorden kunnen we een goed onderbouwd advies verzorgen aangepast op jouw start situatie, levensstijl en doelen.

Wanneer wij je formulier ontvangen gaan wij z.s.m. aan de slag voor je. Binnen 1 a 2 werkdagen hebben wij een volledig advies op maat voor je gemaakt. Je ontvangt dan een link om jouw Voeding & Fit abonnement of 1-malige advies (Personal Body scan) te bestellen waarna je jouw advies op maat per email toegestuurd krijgt. Invullen van onderstaande formulier is zo gedaan en is geheel vrijblijvend.